Susana Díaz aposta "alt i clar" per un corredor mediterrani amb "dos ramals"

La presidenta andalusa assegura a Xàtiva que Andalusia i el País Valencià són "terres germanes"
/ València
22 abril 2017 01:00h
Díaz demana el suport dels militants socialistes perquè el partit torne a ser "l\'alternativa de govern a Espanya"

La presidenta de la Junta d'Andalusia i candidata a la Secretaria General del PSOE, Susana Díaz, va manifestar aquest divendres a la nit en un míting a Xàtiva el seu suport "alt i clar" a un corredor mediterrani "amb dos ramals que ens faran productius". És a dir, un que passe per Madrid i un altre per la façana mediterrània.

"Hi ha dos terres germanes que ens estem jugant motíssim la recuperació i l'ocupació", ha assegurat Díaz en referència a Andalusia i el País Valencià. La dirigent socialista va llançar crítiques al PP, del qual no espera "res" després d'uns pressupostos que titlla d'"atropellament". 

Díaz va lamentar que al govern espanyol li manque "un disseny de país" i no comprenga la realitat d'Espanya, quan el PSOE ha estat, al seu parer, "l'únic que ha donat cohesió territorial" i "tranquil·litat a aquest país" perquè la seua única bandera era "la de la igualtat de tots els ciutadans, visqueren on visqueren".

Acompanyada per Ximo Puig i Jorge Rodríguez

L'aspirant a liderar el PSOE va estar acompanyada pel secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, amb qui es va abraçar en acabar l'acte, i per l'alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Díaz va demanar el suport dels militants per a "alçar el partit" i que torne a ser "l'alternativa de govern a Espanya". La presidenta andalusa va criticar "una esquerra que diu ser més d'esquerres" i només ha demostrat que és "més inútil i ofereix menys solucions".

next