Diari La Veu del País Valencià
Contelles acusa Betoret de buscar-li draps bruts

La guerra interna al PP de València no es deté. La candidata a la presidència del partit a la província, Mari Carmen Contelles, va denunciar aquest divendres que el seu rival, Vicente Betoret, havia estat buscant draps bruts tant d’ella com de la líder dels populars valencians, Isabel Bonig.

Segons va indicar Contelles a 99.9 Valencia Radio, Betoret va enviar a la Pobla de Vallbona, localitat que va governar Contelles entre 2007 i 2015, Francisco Micó, exregidor a Benissanó i exsecretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, a la cerca d’informacions tèrboles sobre la seua adversària en la lluita pel lideratge provincial del PP.

En concret, Micó va adreçar-se a l’alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia (Compromís), per a demanar-li informació sobre l’etapa de Contelles al capdavant del consistori, segons va apuntar la dirigent popular a l’entrevista.

Betoret nega les acusacions

Contelles va assegurar que Betoret també va ordenar buscar informació sobre la presidenta regional del partit, Isabel Bonig, i la vicesecretària de política social, María José Català. “Està confirmat”, va indicar.

La dirigent popular va explicar que havia parlat d’aquest tema amb Betoret. “Em va dir que havia parlat amb Micó, que li ho havia negat tot i que em telefonaria”, va relatar. Contelles li va contestar que no calia que li telefonara i que el que podia fer era “esborrar” el seu número de telèfon.

Comparteix

Icona de pantalla completa