Diari La Veu del País Valencià
Pere Roc II, Félix i Monrabal s’anoten el primer punt de la final de la Lliga

L’equip de Pere Roc II, Félix i Monrabal s’ha avançat en la final de la Lliga Professional d’Escala i Corda en véncer el conjunt de Soro III i Javi per una ajustat 50-60 en una partida disputadíssima al trinquet Eusebio de Sueca. Els de l’Ajuntament de Benidorm s’han anotat el primer punt de la final en una partida en què la pegada de Félix i el joc en conjunt de l’equip blau han sigut determinants per a la victòria. La parella de Soro III i Javi ha demostrat la seua potència, però els jugadors han estat més imprecisos al final d’una partida molt igualada i que no ha decebut el públic present al trinquet de la localitat riberenca.

La partida ha començat amb els blaus al dau. Els de Benidorm han entrat a la canxa molt concentrats des del primer moment amb un Pere Roc II que, malgrat no estar al 100% per les molèsties en el bíceps esquerre, li ha llançat rebots d’esquerra a Soro que l’han fet patir. Els dos equips s’han anotat tots els jocs des del dau fins al 30-30 en una partida de nivell i molt equilibrada. A Javi li ha costat entrar en joc i ha comés certes errades a les quals no té acostumat el públic. Per contra, Félix s’ha mostrat molt concentrat i el seu equip ha cobert millor els espais. La partida ha estat molt igualada, però els blaus han sigut els que més han fet rodar la pilota.

No obstant això, els rojos han fet el primer joc des del rest per avançar-se 35-30 per primera vegada en la partida. Soro, amb el seu bon joc, ha animat Javi, però el trio blau estava molt concentrat en la partida. Monrabal ha ajudat quan calia un Félix molt certer i un Pere Roc que era un mur. Així, els de l’Ajuntament de Benidorm s’han anotat 4 jocs consecutius i s’han distanciat fins al 35-50 gràcies a les bones pilotades dels dos jugadors de la Marina, Pere Roc i Félix.

Félix ha trobat espais des dels quals fer mal a la parella / ULISSES ORTIZ.

La parella no ha trobat en aquesta partida la compenetració que els ha caracteritzat durant tota la Lliga. Tanmateix, és un equip molt potent i la seua pegada els ha permés apropar-se a l’adversari fins al 50-55. L’emoció tornava al trinquet de Sueca. Però la sort no ha estat del costat roig. En el darrer joc de la partida, Javi s’ha endut una forta pilotada propinada pel seu company Soro que l’ha obligat a retirar-se uns minuts. Quan Javi s’ha recuperat, la partida ha continuat, però, finalment, els blaus han tancat la victòria des del rest gràcies a un sensacional colp de Pere Roc II.

La final es trasllada ara a Pelayo, on es disputarà la segona partida de la final el pròxim 30 d’abril. Allà, l’equip capitanejat per Pere Roc II tindrà la primera oportunitat d’endur-se la final en un trinquet més ample i millor per a un trio que el de hui a Sueca.

Javi ha rebut una forta pilotada a l’ull dret en l’últim joc de la partida / ULISSES ORTIZ.

Comparteix

Icona de pantalla completa