Diari La Veu del País Valencià
La paralització de la privatització sanitària a Madrid, un referent
RedactaVeu / València.

La diputada d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes, Marina Albiol, assegura que aquesta paralització “ha de convertir-se en un referent. La suspensió de la privatització sanitària en Madrid ens dóna alè i ens carrega encara més de raó per seguir exigint una sanitat pública sense externalitzacions. Per això volem el mateix per al País Valencià i que a la paralització de qualsevol pla de privatització, el seguisca també la reversió d’aquells hospitals i centres de salut en mans de gestió privada”.

Albiol ha subratllat que precisament el País Valencià “alberga el model Alzira, inspirador de les intencions del govern d’Ignacio González, per això hui estem doblement satisfets pel fracàs d’aquestes intencions i perquè també suposa un dur revés per al model de gestió privada nascut a la Ribera”, assenyala.

La diputada d’esquerres ha destacat també la importància que ha tingut a Madrid la mobilització i contestació social per aconseguir la suspensió. “És vital la unió de la ciutadania en la defensa dels serveis públics essencials com són la sanitat o l’educació, davant les polítiques que pretenen privatitzar-los”.

Comparteix

Icona de pantalla completa