La Generalitat negocia connectar l'aeroport de Castelló amb Madrid i Barcelona

La intenció del Consell és "consolidar els productes turístics de Castelló"
/ Vilanova d'Alcolea
24 abril 2017 01:00h

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns que des del Consell s'està treballant perquè l'aeroport de Castelló actue com a hub –aeroport de connexió– per als aeroports de Madrid i Barcelona. Així s'ha manifestat el cap del Consell durant la visita que ha realitzat a les instal·lacions de la terminal de Vilanova d'Alcolea (la Plana Alta), després de reunir-se amb el consell de direcció de l'aeroport juntament amb el president de la Diputació, Javier Moliner, i el director general de Turisme, Francesc Colomer. 

Al llarg de la visita, Puig ha valorat positivament el desenvolupament de la zona logística de l'aeroport. A més a més, també ha posat sobre la taula que la intenció del Consell és "consolidar els productes turístics de Castelló i els destins amb una estratègia eficient i intel·ligent", ha explicat. Per aquest motiu, el proper 27 d'abril, tindrà lloc una reunió amb el ministeri de Foment per tal de "dissenyar un espai comú estratègic respecte a la inversió al País Valencià", ha avançat el president.

El president Ximo Puig, juntament amb el president de la Diputació de Castelló i el director general de Turisme, es reuneix amb el Consell de Direcció d'Aerocas. / Generalitat

Això no obstant, mentre arriba el debat entre ambdues administracions, la Generalitat ha reconegut que ja es troba obert un "procés de diàleg perquè hi haja una connexió hub amb Madrid o Barcelona", ha indicat Puig. En aquest sentit, el president ha destacat la ubicació geogràfica on es troba l'aeroport respecte als ports de Castelló de la Plana i el de València, un fet que "obri un horitzó de grans oportunitats", ha valorat.

Puig visita les instal·lacions logístiques de l'Aeroport de Castelló. / Generalitat

 

next