Ribes-Iborra substitueix Bellveser en la Institució Alfons el Magnànim

El nou responsable de l'organisme cultural serà presentat hui
28 gener 2014 01:00h
Europa Press / València
 
Vicent Ribes-Iborra és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València (1976) i doctor en Història per la Universitat Complutense de Madrid (1983). Ha exercit la docència en la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, en la Universitat Autònoma de Aguascalientes, en la Universitat de València, en la Universitat Nacional d'Educació a Distància i en instituts d'ensenyament mitjà.

També ha escrit articles, com l'últim, publicat en la revista Financial History de Wall Street ('Juan de Miralles: forgotten foreign founding father of the American Revolution', Winter 2012, issue 102), o el primer, en la Revista d'Índies del CSIC ('Texas en les acaballes del temps hispànic', Madrid, 1978, núm. 151-152). Així mateix, ha signat una vintena llarga de llibres, alguns de tall acadèmic, però també de narrativa, en el cas de novel·les com  Anatema. La conquesta de Texas o L'amic del general Washington.

Congressos

El nou màxim responsable de l'Organisme cultural ha dirigit congressos i hi ha participat, com el titulat Creixement econòmic i dependència a Amèrica Llatina, en la Universitat Internacional Menéndez i Pelayo (València, 1997), o Bourbon Louisiana (The Historic New Orleans Collection, New Orleans, 2001).

A més, ha rebut honors com Honorary Director de The Bouligny Foundation of New Orleans, o Adviser de l'exposició titulada The soul of Spain, organitzada pel Museu d'Art de Sant Antonio, Texas, d'acord amb el currículum facilitat per la Diputació.
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next