Diari La Veu del País Valencià
Esport i solidaritat per a lluitar contra el càncer a Castelló de la Ribera
“Només amb els continus esforços duts a terme dia a dia en recerca es podrà véncer el càncer”. Aquestes paraules de la doctora de la Universitat de Navarra, María José Blanco, hi són el reflex de l’encomiable tasca que fan associacions, col·lectius i institucions per a poder ajudar la investigació d’aquesta malaltia que afecta milers de persones. Per això, la investigació és el motor per a aconseguir que el càncer es puga prevenir, curar o fer crònic.
Un bon exemple de la col·laboració desinteressada per a posar un gra d’arena en l’ajuda a la recerca de la malaltia és la 1a edició de la Volta a peu i Marxa que se celebraran a Castelló de la Ribera el dia 7 de maig. Per a aquesta ocasió, s’ha organitzat una cursa no competitiva de caràcter benèfic, que està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Lluita Contra el Càncer, Centre multiesportiu ‘El Castellet’, Videca, DHL, Construccions Eliseo Pla i Delícies de Déus.
Fonts de l’Ajuntament d’aquesta localitat han confirmat que ja hi ha 500 persones inscrites per a aquest esdeveniment. El recorregut de la volta a peu tindrà una distància total de 6km i el recorregut de la Marxa en tindrà 4. L’eixida i l’arribada estaran situades al Parc de l’estació.

Ja hi ha 500 persones inscrites per a aquest esdeveniment

La quota d’inscripció serà de 5 € euros, que s’hauran de pagar mitjançant plataforma d’inscripcions a www.timerlap.com. També hi haurà la possibilitat de col·laborar amb ‘Dorsal Zero’.

La presidenta local de l’Associació Lluita contra el Càncer, Elisa Sala, ha mostrat la seua satisfacció per “la gran acollida que ha tingut la marxa, ja que és la primera vegada que se celebra a Castelló. Nosaltres tractem durant tot l’any de fer activitats per a recaptar fons per a ajudar a lluitar contra aquesta malaltia que afecta tanta gent i esperem que el dia 7 de maig els carrers del nostre poble s’òmpliguen de solidaritat”.
Més informació a El Miragall.org

Comparteix

Icona de pantalla completa