Diari La Veu del País Valencià
Termini per a sol·licitar el nou ingrés en l’Escola Infantil Víctor Calatayud de Tavernes

El termini per a sol·licitar el nou ingrés en l’Escola Infantil Víctor Calatayud s’obri el 8 de maig

L’Escola Infantil Víctor Calatayud, que proporciona atenció educativa als xiquets de 0 a 3 anys d’edat, disposa de 6 unitats i una oferta total de 89 places.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Educació, informa que el termini per a fer la sol·licitud de nou ingrés en l’Escola Infantil Víctor Calatayud per al curs 2017/18 serà del 8 al 26 de maig. Els xiquets que ja hi estan matriculats i continuen en l’escola pública hauran de reservar la plaça del 25 d’abril al 4 de maig.

La documentació que s’ha de presentar a l’entregar la sol·licitud serà l’informe de salut, una fotocòpia de la targeta SIP del menor, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI del pare i de la mare, un certificat mèdic acreditatiu de l’estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 31 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins el 7 de juny. La publicació de les llistes definitives d’admesos i xiquets en llista d’espera serà el 12 de juny, i la matrícula de l’alumnat es formalitzarà del 13 al 30 de juny.

La recollida d’impresos es farà a partir del 8 de maig al centre educatiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa