Diari La Veu del País Valencià
El 3Sport, una aposta consolidada per l’activitat física en vacances a Sueca

Enguany, com a novetat, el 3SPORT ha inclòs el I torneig de bàsquet 3×3 per la igualtat que ha comptat amb 22 equips participants

Els xiquets i xiquetes de Sueca han gaudit de tres jornades d’esport i diversió durant estes vacances de pasqua. El 3Sport ha reunit centenars d’escolars en estes jornades celebrades al Pavelló Poliesportiu cobert i organitzades per l’Ajuntament de Sueca.

Com a novetat, en esta última edició i coincidint amb el dia destinat al bàsquet, a la vesprada es va celebrar el primer torneig de basquet 3×3 per la igualtat, un torneig de caràcter no competitiu. En total han participat 22 equips dividits en quatre categories: infantil-cadet, júnior, sènior i familiar. Grans i menuts han gaudit d’esta primera i reeixida edició de la iniciativa organitzada juntament al Club Bàsquet Sueca i que exigia un únic requisit, que l’equip fora mixt. Al tractar-se d’un esdeveniment no competitiu no van haver guardonats, però l’organització va obsequiar a tots els participants amb una bossa esportiva, en record de la seua participació.

Pel que fa al 3Sport, com és habitual, cada jornada es va dedicar a un esport diferent: el primer al futbol sala, el segon al bàsquet i el tercer al colpball. Els participants, benjamins, alevins i infantils, havien de formar també equips mixtes.

La classificació ha quedat així, en categoria benjamí, els primers classificats han sigut: Els Pros de Tercer; Els Cavaliers i Els Destructors. En la categoria aleví: Comando Ava, Los Pitufos i Los Papasitos. I per últim, en la categoria d’infantil, el palmarès ha quedat així: Borrusia Donut, Dream Team i Cracks Sueca.

Des de l’Ajuntament s’han mostrat molt satisfets per la nombrosa participació, un any més, en la iniciativa i també per la bona acollida del I torneig de bàsquet 3 x 3 per la igualtat. “El 3Sport és una bona alternativa per al temps de vacances dels nostres xiquets i joves, una iniciativa que projecta els verdaders valors esportius com ara la igualtat, la inclusió i l’esperit d’equip” han assegurat des del consistori.

Comparteix

Icona de pantalla completa