Alfonso Rus: "Mentre jo estiga en el partit un imputat és un company més"

Va assegurar durant una reunió amb alcaldes i portaveus comarcals del Partit Popular
9 febrer 2013 01:00h
EFE / València
 

Segons ha dit durant una reunió amb alcaldes i portaveus comarcals del PP, "un imputat no és un condemnat", i per la tant ell no el tractarà com a tal. "Mentre estiga en el partit un imputat és un company més i un lladre és un lladre, i és a eixe a qui cal apartarʺ.
 
No podem apartar cap membre del partit perquè estiga imputat. Regenerar la política no és ficar la mà i atendre als ciutadans, però tampoc és dir-li ʺja t'apanyaràsʺ a un company que saps que no és culpable. Jo no pense fer-ho perquè no em dóna la gana", ha assenyalat.
 
Rus, segons un comunicat del seu partit, ha instat els representants populars "a eixir al carrer amb la cara alegre, el cap alt i a treballar per a crear ocupació. Vam prometre que crearíem llocs de treball i si no ho complim ens anirem al carrer amb tota la raó del món. És la nostra obligació atendre la gent que ens necessita, que va creure en les nostres paraules, hem de respondre'ls perquè no poden aguantar molt més. També ha dit que ʺcal lluitar per la creació de llocs de treball".

next