Diari La Veu del País Valencià
L’aeroport de Castelló negocia vols xàrter amb quatre turoperadors francesos

L’aeroport de Castelló negocia amb quatre turoperadors interessats a comercialitzar productes de vacances amb vol inclòs. Es tracta dels majoristes francesos Tui, Thomas Cook, Locatour i Top of Travel, als quals la Generalitat ha presentat un catàleg de productes turístics de Castelló amb vols inclosos.

La iniciativa forma part del pla d’acció contra l’estacionalitat turística desenvolupat per Aerocas (la societat propietària de l’aeroport), Edeis (l’empresa gestora de la instal·lació), l’Agència Valenciana del Turisme i Introducing Castellón, un grup d’empresaris implicat en la promoció de l’aeroport. El proper mes viatjaran a Suècia i Finlàndia en companyia d’Alexander Schroll, director de l’aeroport.

Javier Gallego, conseller d’estratègia d’Aerocas, ha explicat que els quatre turoperadors contactats disposen de flota pròpia d’avions i capacitat per organitzar vols xàrter. A més, ha indicat que el mercat francés encara és verge per a l’aeroport. “Els turistes que ens arriben del país veí ho fan majoritàriament per carretera. L’aeroport ens ofereix la possibilitat de captar turistes de l’àrea de París i dels departaments del nord de França”, ha destacat.

Vols a Londres, Sofia, Bristol i Bucarest

L’aeroport de Castelló va aconseguir al febrer fer el sorpasso en nombre de passatgers al seu competidor més directe, l’aeroport de Reus. En un mes d’activitat turística moderada va assolir els 8.800 viatgers. A hores d’ara, des de la instal·lació de Vilanova de l’Alcolea ixen vols regulars a Londres-Standed, Sofia, Bristol i Bucarest. A més, a l’octubre se sumarà una ruta a la ciutat polonesa de Poznan.

Quant als vols xàrter, del maig al setembre arribaran a Castelló en avió 5.000 turistes austríacs i la setmana passada es va anunciar una connexió xàrter amb Bielorrusia que començarà a operar al setembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa