Diari La Veu del País Valencià
Ananda Dansa, Premi Nacional de Dansa, apropa el clàssic ‘Peter Pan’ a Alcoi
RedactaVeu / Alcoi.

La companyia valenciana Ananda Dansa, resident al Gran Teatre Antonio Ferrandis de València, estarà aquest dissabte 1 de febrer al Teatre Calderón d’Alcoi representant el clàssic Peter Pan. Val a dir que Ananda Dansa és tota una referència en el món de la dansa, tant al País Valencià com a la resta de l’Estat. Fruit d’açò va resultar mereixedora del Premi Nacional de Dansa que atorga el Ministeri de Cultura, en l’any 2006. Així com tres Premis MAX, entre altres.

Rosángeles i Edison Valls són els creadors que s’amaguen darrere d’Ananda Dansa. Tots dos ens conviden a conèixer Peter Pan, el xiquet que no volia créixer i que vivia en “la segona a la dreta i tot recte fins al matí”, allí on el tic-tac de temps no és el dels rellotges perquè va i ve en la panxa d’un cocodril capritxós…

Una enlluernadora posada en escena que acollirà les aventures de Peter, Wendy i el Capità Garfi en una peça a mig camí entre la dansa i el teatre, replet d’aventures, humor, fades, intriga, sirenes, lluites, pells roges, màgia i tendresa.

Un espectacle que ens endinsa en el territori de ‘Nunca Jamás’, però que més que perpetuar l’edulcorada imatge perpetuada per Disney, s’atreveix a explorar els meravellosos, però també contradictoris, paisatges de la infància. ‘Peter Pan’ d’Ananda Dansa es representa aquest dissabte 1 de febrer, a partir de les 19 hores, al Teatre Calderón d’Alcoi. Les entrades -amb un preu de 6 i 8 euros es poden adquirir en la taquilla del Calderón, al Centre Cultural o en www.instanticket.es.

També podeu trobar més informació en la web del Teatre Calderón d’Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa