Diari La Veu del País Valencià
El TAMA d’Aldaia acull un dels concerts dels 50 anys als escenaris de Maria del Mar Bonet
Maria del Mar Bonet iniciarà a Aldaia la gira pel País Valencià sobre els 50 anys als escenaris de la cantant mallorquina en el marc de la novena edició del cicle ‘Volem’, on, a més dels seus músics, estarà acompanyada a l’escenari per l’Orfeó d’Aldaia.
L’actuació tindrà lloc al TAMA, aquest divendres, a les 20.30 hores, en un concert en el qual estarà acompanyada pels músics Borja Penalba, Dani Espasa, Jordi Gaspar i Antonio Sánchez. Tots junts interpretaran els temes més emblemàtics de la dilatada carrera de la cantant que han marcat el recorregut i les vivències de diverses generacions. La primera trobada amb el públic valencià a Aldaia s’enmarca en la novena edició del cicle Volem.

La primera trobada amb el públic valencià a Aldaia s’enmarca en la novena edició del cicle ‘Volem’

L’endemà, 29 d’abril, Maria del Mar Bonet actuarà al Gran Teatre d’Alzira i el 31 d’agost ho farà a Sueca.

Abans d’acabar l’any, l’artista tornarà a terres valencianes per a realitzar altres concerts, dos dels quals tindran lloc a Castelló i a Alacant (data pendent de confirmació).
El 8 d’octubre, després de passar per L’Havana i Palma, les portes del Teatre Principal de València s’obriran per a estrenar al País Valencià el seu nou treball, Ultramar, que Maria del Mar Bonet ha enregistrat a Cuba amb la participació d’alguns dels músics cubans més internacionals. Aquest mateix espectacle arribarà el 13 d’octubre al barceloní Gran Teatre del Liceu i dos dies més tard a Madrid.
Maria del Mar Bonet, en el seu web, explica que “aquest any 2017 celebrem els meus 50 anys dedicats a la música i ho volem fer lluny de nostàlgies. Perquè han passat volant, perquè els he viscut intensament fent el que més m’agrada i perquè sento que és una celebració plena d’alegria amb la sortida d’un nou disc que feia temps que estava preparant”.

Escolteu ULTRAMAR aquí

Comparteix

Icona de pantalla completa