Diari La Veu del País Valencià
Puig demana al govern espanyol inversions reals al Corredor Mediterrani

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que és necessari que “el PP pose recursos en els pressupostos per al corredor Mediterrani i no fer disquisicions que no porten enlloc ni discussions buides”. Així s’ha pronunciat Puig després d’assistir a la Romeria de la Santa Faç a Alacant, en ser preguntat per la retirada, aquest dimecres, d’una moció presentada pel PSOE al Senat sobre el Corredor Central, davant la qual el PSPV va mostrar la seua oposició a través del senador Joan Lerma.

Fonts del PSOE han explicat que els socialistes valencians van defensar en tot moment que no abonarien una moció que prioritzara el ramal central i, malgrat que es va aconseguir un acord perquè es donara prioritat a l’eix mediterrani mitjançant una autoesmena, en no comptar amb el suport de cap altre grup per a poder formalitzar-la, es va optar per retirar la moció.

Segons ha dit Puig, la posició valenciana passa perquè el Corredor Mediterrani “discorre fonamentalment per la Mediterrània” i ha apuntat que “no hi havia consens suficient”, per la qual cosa el PSOE “va fer el correcte, que era retirar aquesta moció”.

El president de la Generalitat ha remarcat que el Corredor Mediterrani és “fonamental” per a l’economia estatal i en el debat pressupostari s’han de posar sobre la taula “els diners que corresponen perquè siga una realitat”. “No podem continuar així, la nostra economia està llastada i també la nostra capacitat de crear ocupació”, ha conclòs Puig.

Puig recalca el seu suport a Susana Díaz

A més, el secretari general del PSPV ha remarcat hui el seu aval a l’aspirant a liderar el PSOE, Susana Díaz, i espera que, amb aquest procés de primàries per a la Secretaria General del partit, es configure “una alternativa potent per a canviar un govern del PP adossat a la corrupció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa