Diari La Veu del País Valencià
Colomer: Si no fóra pel turisme, aquesta Comunitat seria inviable

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha subratllat les excel·lències del sector, tot afirmant que, “si no fóra pel turisme, aquesta Comunitat seria inviable”. Colomer ha fet aquestes declaracions a la premsa en el marc de la l’Assemblea annual de la patronal del sector hostaler, Hosbec, que se celebra hui a Benidorm.

En la trobada, també s’han oferit dades sobre les reserves confirmades per a aquest pont de l’1 de maig. Així, els hotels valencians registraran una ocupació del 90%, xifra que representa un augment del 20% sobre la mitjana dels caps de setmana del mes d’abril de l’any passat. Per demarcacions, al litoral valencià es preveu una ocupació del 79%, un 19,5% més que el 2016; a la costa de Castelló, les reserves hostaleres se situen en el 80%, un 29% més que l’any passat, i, al litoral alacantí, l’ocupació creixerà fins al 85%, un 23% que en el període anterior.

Benidorm assolirà pràcticament la plena ocupació, ja que les reserves, a hores d’ara, arriben al 99,5%. La ciutat de València també presenta bones perspectives, amb un 90% de reserves als hotels, un 19,5% per sobre de la la xifra del 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa