Joves amb Iniciativa-Compromís renova la seua coordinadora a València i Hortes

/ València
6 maig 2017 01:00h

El darrer 31 de març, els joves d’Iniciativa del Poble Valencià, el partit de la vicepresidenta Mónica Oltra, renovaren la seua coordinadora a València ciutat i Hortes.

A través d’un nou mandat basat en el respecte, la codecisió i la defensa dels interessos dels valencians i valencianes, Jordi Martínez ha sigut elegit nou coordinador de la supracomarcal per unanimitat. Juntament amb ell, Borja Giménez i Violeta Rustarazo, de València, Jose Gea, d’Alcàsser i Benja Romero, de Foios, formen part d’una nova coordinadora que es proposa com a objectiu principal articular la veu dels joves de l’àrea metropolitana de València davant les principals institucions locals, autonòmiques i estatals.

A més a més, pretenen contribuir a enfortir la coalició Compromís mitjançant el respecte i el treball conjunt amb la resta de formacions que la integren-Bloc i les seues joventuts JovesPV, Verds-Equo i independents- ja que, cadascuna d’aquestes, aporten una perspectiva necessària que fan de Compromís una formació plural, inclusiva i única.

Amb l’aprovació d’una sèrie d’esdeveniments i actes oberts a la ciutadania durant aquest curs polític, pretenen revitalitzar el projecte ecosocialista en el cap i casal, un projecte amb el qual millorar el dia a dia de les persones des de la defensa de la igualtat, la llibertat i els drets humans.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next