Diari La Veu del País Valencià
Presentació del Certamen ’25 d’Abril, Federic Aznar’ a Sagunt

‘Federic Aznar’ premiarà obres amb talent

El proper dimecres es presentarà el certamen fotogràfic anual al Consell Agrari

Espais naturals, patrimoni, festes populars… entre d’altres, seran els temes sota els quals es convocarà, cada any al voltant del 25 d’abril, una nova edició dels premis “25 d’abril, Federic Aznar”. Així és com el col·lectiu de Compromís per Sagunt pretén homenatjar la figura d’una persona “rellevant ideològicament, però sobretot humana i socialment”.

S’espera que més de 150 persones òmpliguen el Saló d’Actes del Consell Agrari el proper dimecres, 3 de maig, a partir de les 19 hores, per tal de conéixer de primera mà l’objectiu, les bases i demés detalls dels premis i, alhora, retre tribut a “una de les persones més significatives en la vida social i cultural del nostre municipi”.

Federic Aznar, va estar col·laborador habitual de nombroses entitats a les quals va brindar el seu talent fotogràfic. Des de participació en llibrets de falles, exposicions cíviques, la Setmana Santa Saguntina o les Festes Patronals; passant per la representació fidel d’activitats de col·lectius com ara el Centre Arqueològic, els Amics del Cavall, o el Col·lectiu pel Patrimoni, entre moltíssimes altres, plasmades sempre amb la seua càmera. El seu suport ha estat clau per molts organismes de la ciutat que han manifestat sempre el seu agraïment a la tasca desinteressada del nostre company i amic.

La seua personal col·lecció d’imatges avarca temes tan diversos com celebracions festives, patrimoni natural, històric i industrial, costums etc. Per este motiu, i amb la intenció de continuar amb el seu treball, Compromís per Sagunt convoca el Certamen ’25 d’Abril, Federic Aznar’. Un certamen que valorarà obres de professionals o fotògrafs amateurs, per crear un catàleg permanent d’obres il·lustratives del nostre caràcter i entorn.

Comparteix

Icona de pantalla completa