Tavernes Blanques censura la presentació d'ACERT-Compromís

Neus Sánchez: “No ens deixarem acovardir per la censura del PP i trobarem la forma de donar a conèixer al nostre poble el protocol d'adhesió que hem signat amb Compromís"
28 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / Tavernes Blanques.

El passat 10 de gener, l'Acord Ciutadà d'Esquerres per la Renovació de Tavernes (ACERT) sol·licità un local municipal per a la realització, hui 28 de gener, d'un acte de presentació del protocol d'adhesió que han signat recentment amb la Coalició Compromís. L'acte, a més de la regidora de l'Ajuntament de Tavernes Blanques, Neus Sánchez, va comptar amb la participació de Robert Sánchez, Coordinador d'ACERT i de la Diputada de Compromís a les Corts Valencianes Mònica Oltra i l'actuació del grup musical Carraixet.

Deu dies després, l'Ajuntament comunicà a ACERT que no podria realitzar aquest acte en dependències municipals, ja que segons argumentà el consistori presidit per Arturo Ros del PP, cap espai municipal és d'ús polític fora de període electoral.

En eixe moment, ACERT comunicà a Delegació de Govern que realitzarien l'acte a la plaça Germanies i hui mateix, la Delegació de Govern els ha denegat la realització de l'acte en no observar urgència per la concentració.

Neus Sánchez, regidora d'ACERT a l'Ajuntament de Tavernes, ha declarat que "no ens deixarem acovardir per la censura del PP i trobarem la forma de donar a conèixer al nostre poble el protocol d'adhesió que hem signat amb la Coalició Compromís". "Aquesta", ha afegit la regidora de l'Acord Ciutadà d'Esquerres, "no és la primera vegada que l'Ajuntament censura actes de col·lectius socials, com per exemple, la Plataforma d'Aturats, Àgora o el mateix Sopar Estellés". Finalment, Neus Sánchez ha afegit que "en aquestos moments, el cas està en mans dels serveis jurídics de la Coalició Compromís per a presentar un contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Tavernes per aquest flagrant acte de censura contra un partit polític legalment constituït i amb representants escollits democràticament al consistori".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next