Diari La Veu del País Valencià
Rocafort organitza un taller de participació ciutadana sobre el Catàleg de Proteccions

“Serà una oportunitat de debatre i opinar sobre quins elements del municipi mereixen incloure’s en la llista de proteccions”

La Casa de Cultura de Rocafort acollirà, aquest dissabte a les 11 del matí, un taller de participació obert a la ciutadania sobre el Catàleg de Proteccions de la localitat. La trobada estarà dirigida per l’equip de professionals encarregat de dissenyar el projecte, format per arquitectes i enginyers especialistes en patrimoni i paisatge. Serà “una oportunitat de debatre i opinar sobre quins elements del municipi mereixen incloure’s en la llista de proteccions”, segons han explicat al Diari La Veu fonts municipal.

L’equip redactor del catàleg de béns immobles i proteccions plantejarà un taller obert amb el qual completarà la primera part del procés participatiu amb la ciutadania. “La protecció del nostre patrimoni i les aportacions veïnals són molt importants per a nosaltres”, segons l’Ajuntament.

El Catàleg de Proteccions és una iniciativa de l’Ajuntament de Rocafort. El document servirà com a instrument d’ordenació del territori i determinarà quins béns immobles, espais o altres elements requereixen d’un règim de conservació específic.

En la pàgina web http://patrimonirocafort.paisatge.org/ pot consultar-se tota la informació sobre aquest projecte.

El següent pas és trametre aquesta primera redacció del catàleg a conselleria per tal que emeta els seus informes.

Comparteix

Icona de pantalla completa