Diari La Veu del País Valencià
Pere Roc II, Félix i Monrabal, a un pas del títol
El trinquet de Pelayo vestirà les seues millors gal·les per a viure una de les partides més importants de l’any, d’eixes que tots els aficionats a la pilota volen veure. La segona partida de la final de la Lliga Professional d’escala i corda pot ser definitiva si el trio de Pere Roc II, Félix i Monrabal guanya, però enfront tindran la parella de Soro III i Javi, que es compenetren més que bé i que volen empatar la final després de perdre a la primera partida de Sueca el passat diumenge.

Els amants de la pilota tindran l’oportunitat de gaudir d’una partida decisiva i emocionant en la matinal de diumenge. El trio de Pere Roc II parteix amb l’avantatge i la tranquil·litat del punt aconseguit a Sueca. Així, tindran dos oportunitats per a véncer la Lliga, que suposaria la primera per a Pere Roc II i la segona per a Félix i Monrabal. Cal dir que Pere Roc II i Monrabal ja van perdre una final junts formant trio amb Dani, el 2015, davant la parella de Puchol II i Santi en dos partides molt igualades. A més, Javi i Monrabal van guanyar la Lliga, que tenen als seus palmarés, junt amb Fageca com a rest.

Per la seua part, la parella de Soro III i Javi, que arribaven com a favorits a la gran cita, pareix tindre tot en contra en aquesta final. Van perdre al trinquet que els venia, teòricament, millor per les reduïdes dimensions i, a més, Javi es va endur el fort colp a l’ull al darrer joc de la partida.

Per sort, el de Massalfassar s’ha recuperat a temps de la lesió que va haver de ser tractada amb punts de sutura i hi haurà partida el diumenge. La parella haurà de demostrar ara la seua compenetració demostrada durant tota la Lliga si volen aconseguir el títol. Un repte per a uns jugadors que es troba molt a gust junts i que es coneixen molt bé.

Aquest diumenge resoldrem els dubtes. O proclamem un nou trio campió de la Lliga o haurem d’esperar al següent diumenge, dia 7 de maig, a la partida de desempat, si la parella venç la segona final, que començarà a les 11:30h i que serà retransmesa en diferit per Levante TV a partir de les 16 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa