Diari La Veu del País Valencià
Turisme, premiat pel seu suport a la realitat LGTBI

L’Agència Valenciana de Turisme ha rebut el Premi Diversa Turisme 2017, atorgat per la Fundació Diversa Global, en reconeixement a “la seua contribució i suport a la realitat LGTBI a través de les seues campanyes d’imatge i del foment d’un turisme divers i igualitari”.

La fundació ha destacat la seua intenció de valorar “el suport que la Comunitat Valenciana ha donat a la normalització del col·lectiu LGTBI i el seu supot a la visibilitat i igualtat de drets entre totes i tots, independentment de l’orientació sexual i els afectes de les persones”, segons informa la Generalitat en un comunicat.

El guardó s’emmarca dins de la segona edició dels premis Diversa, que se celebraran el 10 de juny al Pati de l’Ajuntament de Madrid. El lliurament tindrà lloc durant el sopar solidari, “considerat l’esdeveniment social i empresarial més important del World Pride”.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “el premi ens anima a continuar en la construcció del relat d’una nova identitat turística basada en l’actitud d’una societat d’amfitrions, que ha de ser receptiva, oberta, tolerant i cosmopolita, que ha de fer de l’hospitalitat sense fronteres una forma d’entendre el turisme”.

Des de l’edició del 2016, la Generalitat ha participat en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) amb un espai propi en el pavelló destinat a l’oferta LGTBI. A més, enguany també ha comptat amb un aparador específic al ‘Pink Corner’ de la Fira ITB de Berlí. També està previst que participe al ‘Pride Park’ d’Estocolm i al ‘World Pride Park’ de Madrid.

Així mateix, dins de la campanya de promoció engegada per Turisme sota el lema Mediterrani Viu, s’ha editat material específic enfocat al sector LGTBI per a donar major visibilitat a aquest segment.

Comparteix

Icona de pantalla completa