Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Puçol acusa el PP de desvergonyit per donar suport als PGE

La portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Puçol, Paz Carceller, va rebre una contundent resposta per part de l’alcalde, Enric Esteve, després que aquesta l’acusara d’amagar-se darrere la pancarta del “catalanisme” per a criticar els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

Al vídeo pot veure’s com Carceller assegura que Compromís va “aprofitar” l’acte del 25 d’Abril per a parapetar-se darrere de pancarta i dir que “Espanya ens furta, al més pur estil català. I ara demanen que firmem el manifest que reclama un millor finançament”.

Davant d’aquesta interpel·lació a l’últim ple, Esteve li recorda que ells sols es “parapeten” darrere de la Declaració Institucional que van signar tots els grups de les Corts, inclós el PP, per a demanar al govern espanyol la millora dels comptes per als valencians. “El que passa és que vostés han rebut una telefonada des de Madrid perquè es repleguen”, indica l’alcalde.

Esteve també lamenta que el PP done ara lliçons d’ètica i recorda als populars els nombrosos casos de corrupciò en què estan processats càrrecs del partit.

Comparteix

Icona de pantalla completa