Diari La Veu del País Valencià
La Fira del Comerç de Riba-roja de Túria atraurà milers de visitants els propers 6 i 7 de maig

Més de cent expositors mostraran a peu de carrer l’àmplia oferta comercial de Riba-roja de Túria els propers 6 i 7 de maig, en la XVII Fira del Comerç, un dels majors certàmens que se celebren a la província.

Durant dos dies, Riba-roja de Túria es convertirà en un gran aparador amb la participació de comerços de tots els sectors econòmics i una àmplia oferta gastronòmica de fins a una desena de bars i restaurants de la localitat, que aquest any com a novetat obriran les seues portes la nit del dia 5 de maig.

Aquesta Fira ha aconseguit consolidar-se dins del calendari firal de la Comunitat Valenciana com una de les cites comercials més destacades, gràcies a la implicació i el treball dels comerços locals. ‘Seguim apostant pel comerç de proximitat, per les seues qualitats de fidelització, atenció personalitzada i qualitat que ens fa ser més competitius’ assegura el regidor de Comerç Rafa Folgado, qui afirma la ‘gran aposta de la Fira pel sector de l’automoció i la restauració, dos importants sectors econòmics’

Per a Folgado, ‘volem aconseguir que la Fira siga un punt de trobada dels veïns no només del casc urbà sinó de les urbanitzacions i que troben en el comerç local l’àmplia oferta de productes que necessiten’.

La inauguració serà el dissabte 6 de maig a les 18:00 hores al recinte firal instal·lat a l’esplanada al costat del Centre d’Informació Juvenil i serà a càrrec del conseller d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafael Climent, l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el regidor de Comerç, Rafa Folgado.

Tallers, inflables, ludoteca, animació infantil, desfilada solidària i un atractiu programa musical conformen un complet programa d’activitats ideat per a tots els públics.

Una de les actuacions més esperades serà la del Grup Musical Momo el dissabte 6 a les 24:00 hores amb el seu tribut a Queen. Un xou ple de llum, color, rock, però sobretot tot un homenatge que neix des del cor d’aquest increïble artista a una de les bandes de rock més representatives del segueixo XX.

La màgia i l’il·lusionisme arribarà el diumenge 7 de juny a les 20:00 hores de la mà de Joel, el mag cubà que va aconseguir recentment alçar-se amb el primer premi del xou televisiu Got Talent Magic, convertint-ho en un estel mediàtic.

​Aquest any, la Fira coincideix amb la celebració del Dia de la Mare, per la qual cosa els visitants podran realitzar còmodament les seues compres als establiments expositors. Sota el lema ‘Ella sempre pensa amb tu i amb ella?’, l’organització pretén incentivar les vendes.

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, oferirà als visitants molts més atractius. Un any més, ‘Els bunyoleres’ delectaran al públic amb degustacions dels tradicionals bunyols amb xocolata i de nou estaran presents els vins de la D.O València.

Riba-roja de Túria es converteix així en la perfecta proposta d’oci familiar per a aquest cap de setmana.

Comparteix

Icona de pantalla completa