Diari La Veu del País Valencià
Cassolada a un col·legi de València contra l’eliminació de la unitat d’infantil
RedactaVeu / València

Els pares, professors i alumnes de l’AMPA del CEIP Sector Aeri de València han convocat per a aquest dijous una cassolada al pati del col·legi a les 17 hores per a protestar contra la proposta de la Conselleria d’Educació d’eliminar per al pròxim curs 2014/2015 una unitat d’Infantil de 3 anys en el seu col·legi.

La comunitat educativa ha previst una eixida pel barri des del col·legi fins a arribar al col·legi Lopez Rosat i seguir per Av. Tres Forques en direcció cap al c/ Músic Ayllón per a tornar de nou al punt d’eixida.

L’AMPA fa una crida a tots els pares i mares del centre i també de les AMPA dels col·legis propers que vulguen unir-se en senyal de protesta.

L’AMPA al·lega estar satisfeta amb la labor que el centre desenvolupa i que es veu reflectida en l’alt nivell acadèmic de l’alumnat. Consideren que el CEIP Sector Aeri, és un centre de dues línies que se situa en lloc privilegiat amb grans instal·lacions esportives (frontó, dos camps de futbol i bàsquet), edifici propi per al menjador (amb cuina pròpia) i un hort escolar on l’alumnat realitza activitats pedagògiques.

Per açò temen que l’eliminació de la unitat de 3 anys suposaria desaprofitar les instal·lacions d’aquest centre i els avantatges que tot açò suposa per a una educació pública de qualitat. L’AMPA es pregunta com la Conselleria d’Educació condemna el tancament a col·legis públics d’aquestes característiques; “un col·legi que aposta constantment per la millora en la qualitat de l’ensenyament, on la implicació del professorat, fortament cohesionat, i de les famílies és total”.

Per açò l’acció reivindicativa de l’AMPA continua, a més, en aquests moments els pares i mares estan arreplegant signatures per a pressionar la Conselleria perquè es replantege la supressió de la unitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa