Diari La Veu del País Valencià
Alzira es beneficiarà de les 50 places per a realitzar de forma gratuïta el curs de Finances Personals

Alzira es beneficiarà de les 50 places que oferta el Ministeri perquè alumnes d’aula mentor realitzen de forma gratuïta el curs de Finances Personals

L’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA es beneficiarà de les 50 places que oferta el Ministeri i que permetrà als alumnes d’aula mentor realitzar de forma gratuïta el curs de Finances Personals.

El curs de “Finances Personals” planteja un sistema de planificació, i seguiment de les finances familiars. Es proposa l’aprenentatge de noves eines financeres utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació per a la gestió econòmica i la inversió familiar. Entre el dia 2 i el 12 de maig (o fins cobrir les places) s’obre el termini de matrícula per al curs gratuït denominat Finances Personals. La inscripció es realitzarà a les aules Mentor, oferint un màxim de 50 places que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

El curs començarà el dia 15 de maig i finalitzarà el 15 de juliol.

Per al responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional. Al respecte, des d’IDEA es participa en el programa d’Aula Mentor que ofereix més de 120 cursos on line, els quals es troben actualitzats en tot moment i a l’abast de la ciutadania. A més, de la formació professional per a l’Ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles treballadores i treballadors en actiu que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, com també a desocupades i desocupats amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral així com contribuir a la promoció de la auto-ocupació”

Cal recordar que l’Aula Mentor Alzira ofereix més de 120 cursos en línia, dissenyats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora a través d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Un servei que permet incrementar la formació de totes les persones interessades i millorar el seu itinerari professional.

Els interessats que vulguen inscriure’s i ampliar la seua formació poden informar-se en les dependències d’IDEA, en l’adreça de c/ Ronda d’Algemesí, 4

Comparteix

Icona de pantalla completa