Diari La Veu del País Valencià
L’ACV Tirant lo Blanc analitzarà l’escenari electoral 2015
RedactaVeu / València

L’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc ha presentat el programa de la VIIIa edició del Seminari Debat d’Idees Valencianistes que enguany dedicarà a analitzar l’escenari electoral del 2015 i els possibles canvis polítics, socials i econòmics que se’n deriven. Aquest serà l’eix per a les tertúlies que novament esdevindran un diàleg obert entre els ponents i el públic participant i que comptaran amb un total de 10 ponents.

Des del dimarts 11 de febrer i fins al dijous 27, seran sis les sessions que cada dimarts i dijous tindran lloc a les 19 hores a diversos espais del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València. El Seminari està organitzat per l’ACV Tirant lo Blanc amb el suport de la Fundació Nexe, el Bloc d’Estudiants Agermanats i Germania-Gent Amiga del BEA i es farà extensiu a les xarxes socials amb l’etiqueta #SeminariTLB.

Entre la programació destaquen la tertúlia que tindrà lloc el dijous 13 de febrer amb els portaveus de Compromís, Enric Morera i Mònica Oltra per abordar l’horitzó polític del 2015, la del dimarts 18 amb el membre del Consell d’Administració de RTVV Rafael Xambó i el periodista Julià Alvaro sobre un futur possible per a RTVV, o la del dijous 20 que servirà de presentació del quadern #Demos5, obra del professor de la UPV, Josep Lluís Miralles, a propòsit de la bombolla immobiliària al País Valencià.

El programa es completa amb una xarrada sobre les propostes de reforma institucional contingudes al quadern #Demos4 obra del professor de Dret Administratiu de la Universitat de València, Andrés Boix; una xarrada sobre les aspiracions del valencianisme a càrrec de l’historiador i blogaire Vicent Baydal; i una tertúlia amb Josep Escribano i Josep Meseguer-Carbó, presidents del Tempir d’Elx i Maestrat Viu respectivament, a propòsit de com es viu el valencianisme al Nord i Sud del País.

L’assistència al seminari està oberta a tots els públics prèvia inscripció gratuïta a la pàgina web de l’entitat http://www.tirant.org i les places són limitades per l’aforament.

Comparteix

Icona de pantalla completa