Benicarló, finalista en el projecte Capital Cultural Valenciana

/ Benicarló
2 maig 2017 01:00h
Mucbe il·luminat

La ciutat de Benicarló ha quedat finalista en el projecte Capital Cultural Valenciana que ha impulsat la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. La proposta guanyadora d'entre les 13 candidatures ha estat la de Gandia, mentre Alzira i Xàtiva també han estat finalistes.

La Comissió de Valoració de la Capital Cultural Valenciana 2017-2018 ha designat la ciutat de Gandia com a Capital Cultural Valenciana 2017-2018 i ha acordat designar com a finalistes els projectes presentats pels Ajuntaments de Benicarló, Alzira i Xàtiva.

Aquest ha estat el resultat de la valoració de les 13 propostes presentades pels Ajuntaments de Benicarló, l'Alfàs del Pi, Altea, Alzira, Burjassot, Chelva, Gandia, Godella, Llíria, Potries, Sagunt, Xàbia i Xàtiva. Una valoració que reconeix l'esforç de tots els municipis i que proposa, de cara a properes edicions, dues modalitats de Capital Cultural Valenciana: una per a municipis de menys de 5.000 habitants i una altra per a municipis de més de 5.000 habitants.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, s'ha mostrat satisfet del resultat de la valoració i ha assenyalat que «quedar finalistes ja suposa un reconeixement al nostre projecte». El regidor ha subratllat que «a pesar que la capitalitat cultural del nostre país ens haguera donat una bona empenta en els nostres objectius, continuarem treballant en la programació, difusió, i promoció cultural i seguirem apostant per reforçar encara més la xarxa d'espais, museus, patrimoni, activitats i associacions que caracteritza el nostre paisatge cultural».

next