El Café Teatre torna a Ontinyent amb l’humor valencià d’Òscar Tramoyeres

L’espectacle ‘Estic gros, què passa?’ es posarà en escena aquest divendres al restaurant Escuela de Calor
29 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent.

El Circuit Café Teatre Campus Ontinyent, posat en marxa per la Fundació Campus Ontinyent dins del programa Ociversitari, torna aquesta setmana a la ciutat amb l’actuació d’Oscar Tramoyeres divendres 31 de gener a partir de les 23:30 hores al restaurant Escuela de Calor. Directament des de l'Horta Valenciana, Óscar Tramoyeres, amb un humor fàcil, directe i genuïnament valencià amb el seu espectacle ‘Estic gros, què passa?’ al qual repassa algunes de les coses quotidianes de la vida, tal com són, amb l’única finalitat d’aconseguir arrencar les rialles del públic.

Aquesta serà la quarta actuació del Circuit Café Teatre Campus Ontinyent posat en marxa en novembre per tal d’augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i, a la vegada, potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària. Aquesta actuació ha estat precedida per les del showman i humorista valencià Eugeni Alemany, la del còmic i presentador Javier Botía i la del duet Trotacómicos, quedant pendents les actuacions de l’hipnotitzador Toni Pons; l’humor transgressor de Rafa Alarcón; la jove actriu Patricia Espejo o els esquetxos alternats amb monòlegs del grup Tres i no Res, que tancaran el cicle. 

Els espectacles tenen lloc l’últim divendres de cada mes al voltant de les 23 hores, cada vegada en un restaurant o local d’oci nocturn de la localitat.

next