Diari La Veu del País Valencià
La cinquena edició del Gothejazz de Godella se celebrarà del 22 al 25 de juny

Una de les novetats d’enguany serà una activitat dirigida perquè els xiquets i xiquetes s’apropen a la cultura del jazz.

El festival Gothejazz, una de les cites culturals més importants del municipi, tornarà amb la seua cinquena edició del 22 al 25 de juny.

El dijous 22 a les 22:30 h, el violinista Oriol Saña serà l’encarregat d’obrir el festival amb un concert en format reduït i acústic, que tindrà lloc dins del centre d’art Vila Eugènia, amb un aforament per a unes 130 persones, a diferència de les 300 que podran gaudir dels concerts a l’aire lliure.

El divendres a la mateixa hora serà el torn de Babalú Swing Band, un grup masculí amb un cor femení que aposta pels ritmes ballables i festius, amb homenatges a grans veus de la música com Frank Sinatra i Rihanna, himnes de Queen, i referències a pel·lícules com Pulp Fiction o El Libro de la Selva, entre d’altres.

El dissabte a les 20:00 h, el pianista nord-americà Danny Grissett acompanyat d’un quartet ficarà la nota internacional al festival. Més tard, a les 22:30 h, l’artista godellenc Manolo Valls Quartet presentarà el seu nou disc.

Com a novetat d’esta edició, el diumenge a les 12:00 h tindrà lloc un concert per a xiquets. Jazzeando con peques és una activitat a la qual tres músics professional amb àmplia experiència docent faran que els més menuts experimenten amb la música, ballen, es relaxen i s’apropen als ritmes del jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova.

Per últim, el diumenge a les 20:00 h, la Big Band del Casino Musical de Godella serà l’encarregada de posar punt i final a aquest festival Gothejazz que compleix mitja dècada.

Comparteix

Icona de pantalla completa