Diari La Veu del País Valencià
L’Audiència exclou de la investigació els fals testimoni sobre l’accident del metro
ACN / València

Segons que ha fet públic aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ), la mateixa sala que va ordenar la passada setmana la reobertura de les investigacions ratifica ara que no hi ha connexió entre aquestes i el presumpte delicte de fals testimoni per part dels directius de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a la comissió d’investigació.

La secció segona de l’Audiència va estimar el passat dia 21 de gener el recurs reclamant reobrir les investigacions sobre l’accident del metro de València que el 2006 va costar la vida a 43 persones i en va deixar 47 més ferides. 



Els magistrats varen ordenar fins a 11 noves diligències, entre les quals h ha interrogar el mecànics “responsables de les revisions de la unitat sinistrada el 2005 i el 2006”, així com els maquinistes del metro sinistrat durant els accidents d’abans del que va costar la vida a 43 persones.

També s’obligarà a declarar els tècnics i directius de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana responsables de l’àrea de tallers, de dissenyar i decidir on es col·locaven les balises o del mètode de reparació de les finestres dels combois.


Comparteix

Icona de pantalla completa