Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat aposta per l’aeroport de Castelló com a nova connexió amb Finlàndia

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat l’aposta del govern valencià d’obrir noves connexions aèries entre Finlàndia i el País Valencià, especialment a través de l’aeroport de Castelló.

El cap del Consell ha explicat aquesta proposta després de reunir-se amb operadors dels sectors turístic i aeri de Finlàndia, els quals han traslladat a Puig la seua voluntat de buscar noves destinacions dins del País Valencià, on el turisme escandinau ha experimentat un creixement “exponencial” en els últims anys. Puig ha destacat el potencial turístic del territori valencià per al mercat finés i ha assegurat que el sector “té grans perspectives de futur”.

En aquest sentit, el líder valencià ha assegurat que “l’oportunitat que dóna una destinació menys explotada com la de Castelló és molt positiva”, motiu pel qual considera necessària la connexió entre les capitals de la Plana i Finlàndia. És ací on s’emmarca, ha dit, la reunió que mantindran en les pròximes setmanes l’Agència Valenciana de Turisme i els empresaris, amb l’objectiu de buscar la connectivitat de Castelló amb Hèlsinki “perquè és una manera de situar aquesta destinació al voltant de la connectivitat aeroportuària”.

Comparteix

Icona de pantalla completa