Baldoví demana la dimissió d’Ana Mato per les targetes sanitàries als immigrants

“Les constants garrotades que està patint la ministra, demostra que ni ella ni el seu equip tenen la preparació professional ni moral suficient per a un ministeri tan important"
30 gener 2014 01:00h

RedactaVeu / Madrid.

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, considera que la ministra de Sanitat, “no pot estar ni un dia més en el seu càrrec perquè totes les mesures que ha adoptat han patit algun revés. Primer, el repagament de les ambulàncies, criticat pel Consell d’Estat i ara, la retirada de les targetes sanitàries als immigrants, una mesura que el Consell d’Europa ha recriminat al Govern de Rajoy”.

Per a Baldoví, “les constants garrotades que està patint la ministra, demostra que ni ella ni el seu equip tenen la preparació professional ni moral suficient per a un ministeri tan important, i el millor que poden fer, pel bé dels ciutadans, és presentar la dimissió. La ministra Mato ha aplicat mesures antisocials i fins i tot inhumanes, per aquest motiu des d’instàncies estatals i internacionals li han cridat l’atenció”.

Segons el parlamentari de Compromís, “totes les mesures de Mato han atemptat contra els ciutadans, de qualsevol condició o procedència, i si no presenta la seua dimissió immediata, el president del Govern hauria de destituir-la, encara que ja sabem que Rajoy està més preocupat per les aigües que fa el vaixell del seu partit i que no pels ciutadans”.

next