Diari La Veu del País Valencià
Els exàmens per a cobrir les places de l’Administració seran a partir del 15 de setembre

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha posat data de celebració per al procés selectiu amb què s’han de cobrir un total de 216 places corresponents a l’Oferta d’Ocupació Pubica (OPE) de l’any 2015. Així doncs, els exàmens seran a partir del proper dia 15 de setembre d’aquest any. Cal assenyalar que, de les vacants per a l’Administració general i especial, 124 llocs seran de torn lliure i els 92 restants es reserven per a promoció interna.

A aquestes proves s’han presentat, aproximadament, 5.800 aspirants, mentre que, a hores d’ara, s’estan confeccionat les llistes d’admesos per a les convocatòries del Cos Superior Tècnic d’Administració General i del Cos Superior de Gestió d’Administració General.

D’altra banda, les proves per a una plaça d’agent mediambiental i les del Cos Superior d’Investigadors Científics, també de l’OPE del 2015, queden fora del calendari previst i, per tant, tindran lloc després de l’estiu, segons informa la conselleria en un comunicat. Del procés d’accés al Cos Superior de Gestió de Tributs ja s’han realitzat els primers exàmens.

Podeu conéixer els detalls de la convocatòria, les places i les proves del proper 15 de setembre, si punxeu en aquest enllaç.

Borses lliures

La Direcció General de Funció Pública ha obert el termini de 10 dies hàbils a partir d’aquest dimecres per a presentar les sol·licituds de mesures d’adaptació per a les persones amb diversitat funcional que facen les provés d’accés a les 29 borses d’ocupació temporal per als subgrups A1 i A2, a les quals s’han inscrit més de 18.000 persones. Podeu veure tots els detalls del procés si punxeu sobre aquest enllaç

Comparteix

Icona de pantalla completa