Diari La Veu del País Valencià
L’últim combat de la Lliga d’Escala i Corda

La Lliga Professional d’Escala i Corda arriba al seu últim combat entre una gran expectació. Els dos equips han demostrat ser mereixedors del títol, però només un tocarà aquest diumenge la glòria a la Catedral de la Pilota després de la tercera i definitiva partida.

Pere Roc II, Félix i Monrabal (Ajuntament de Benidorm) han fet una Lliga amb una projecció clarament ascendent. Es van classificar per a la fase de semifinals amb certs dubtes, però ara mateix són un equip complet que aspira al màxim. Soro III i Javi (Ajuntament de Vila-real), per la seua banda, van fer una fase de lligueta pràcticament perfecta, ja que van guanyar tots i cadascun dels enfrontaments que van disputar. La primera final, a Sueca, se la va emportar el trio i semblava que tots els factors estaven en contra de la parella, més encara després que Javi s’enduguera una pilotada esgarrifosa del seu propi company, Soro III, a l’ull en una jugada que hauria pogut acabar amb pitjors conseqüències. Javi es va recuperar a temps i va demostrar la seua qualitat en la segona partida, on va guanyar la parella roja per idèntic resultat al de Sueca, 60 – 50, aquesta vegada al seu favor.

Ningú sap quin serà el desenllaç d’aquesta final que ha tingut de tot. Del que sí que està tot el món convençut és que Pelayo tornarà a estar ple fins a la bandera i que els cinc pilotaris oferiran un espectacle a l’altura de les expectatives.

Hui, a les 11.30h, es cantarà allò de “va de bo” per a donar el tret d’eixida a l’última i definitiva final entre els millors equips de la present edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda.

#FinalPelayoEiC

Una vegada més, des de PilotaVeu oferim la possibilitat de seguir la final a l’instant mitjançant Twitter, amb l’etiqueta #FinalPelayoEiC. A més a més, els usuaris que així ho vulguen podran comentar tot el que desitgen sobre la gran final amb aquesta etiqueta.

Comparteix

Icona de pantalla completa