Diari La Veu del País Valencià
Tavernes sol·licita una baixada del 4% en els valors cadastrals

L’Ajuntament de Tavernes continua fent les gestions pertinents per a adaptar els valors cadastrals dels béns immobles a la situació real del mercat. La baixada serà efectiva a partir de l’1 de gener de 2018.

Els béns immobles de Tavernes experimentaran de nou una baixada dels valors cadastrals. En este cas, es tracta d’un descens del 4%, que entrarà en vigor a partir de l’1 de gener de 2018.

L’Alcaldia de l’Ajuntament de Tavernes ha sol·licitat a la Direcció General del Cadastre l’aplicació d’esta rebaixa. D’esta manera, l’Ajuntament segueix amb la seua intenció d’aconseguir uns valors cadastrals d’acord amb la situació actual del mercat.

Tavernes ja ha impulsat abans mesures per a abaixar els seus valors cadastrals. L’any 2014 es van rebaixar un 20%, en el 2016 es van abaixar els dels terrenys situats en els sectors declarats com a urbanitzables en el Pla General d’Ordenació Urbana, i l’any 2017 un 8%.

“Totes estes mesures han posat sensatesa i realisme a la desproporcionada revisió cadastral que es va produir en el 2006 i que comportava una càrrega fiscal injusta per a la ciutadania de Tavernes. Per al govern municipal sempre ha sigut una prioritat situar els valors cadastrals d’acord amb els valors del mercat”, ha assenyalat l’alcalde, Jordi Juan.

Esta mesura beneficiarà els ciutadans de Tavernes, ja que afectarà la rebaixa de l’IBI, les plusvàlues i altres tributs de caràcter autonòmic i estatal.

Comparteix

Icona de pantalla completa