Diari La Veu del País Valencià
El festival Llegendes del Rock que se celebrarà a Villena s’obri al món a Madrid

La dotzena edició de Llegendes del Rock es va presentar este cap de setmana a Madrid, on va assistir una nodrida representació dels millors grups del panorama del rock nacional. Aquest esdeveniment s’ha qualificat com a “la millor edició del festival”, la qual es durà a terme del 9 al 12 d’agost al poliesportiu municipal de Villena.

Llegendes del Rock 2017 va obrir les seues portes al món el divendres des de la sala Hard Rock Cafè de Madrid, en la qual va estar present l’alcalde de Villena, Javier Esquembre, al costat de les edils de Turisme i Casc Històric, Mercedes Menor, i l’edil de Joventut, Luis Antonio Pardo. La promotora, Patint & Gaudint, va comptar amb la calor i el suport d’allò més granat i representatiu del rock i el heavy metal nacional amb la presència d’Obús, Saratoga, Barón Rojo, Sauron o Lujuria, entre molts d’altres.

A la presentació es va avançar la creació de “Mediterranean Music”, una aposta decidida de la Conselleria de Turisme per la promoció de la música en directe i “de qualitat” al País Valencià. Sota aquesta marca s’engloben els principals festivals de música de les terres valencianes, entre els quals es troba, sense cap dubte, Llegendes del Rock.

Aquest festival s’ha assentat a Villena i és un fix per als amants del gènere que, cada any, a l’agost, peregrinen fins a Villena des de tots els llocs d’Espanya i del món. “És el nostre festival a Espanya”, va assegurar el periodista especialitzat, Vicente “Mariskal” Romero, en al·lusió als amants del heavy metal, alhora que va assegurar: “Crec que –el d’enguany– és el millor cartell de la història de Llegendes del Rock”.

Aquest festival s’ha assentat a Villena i és un fix per als amants del gènere que, cada any, a l’agost, peregrinen fins a Villena des de tots els llocs d’Espanya i del món

En aquesta edició actuaran més de 70 bandes durant quatre dies, entre les quals destaquen Megadeth, Sabaton, Blind Guardian, Amon Amarth, Arch Enemy, els germans Cavalera, que interpretaran “Roots” de Sepultura, i Steve Harris de Iron Maiden.

L’alcalde de Villena va destacar la bona simbiosi entre la promotora del festival i la ciutat, mentre que el regidor d’Esports, Luis Antonio Pardo, va exposar les “excel·lents” condicions del poliesportiu municipal de Villena per a acollir aquest festival de música i l’accessibilitat a les mateixes perquè qualsevol persona puga accedir i gaudir dels concerts.

Segons el ritme de la venda d’abonaments i el cartell anunciat, Llegendes del Rock 2017 penjarà prompte l’anunci d”entrades exhaurides’, ja que cada vegada són més els aficionats que volen acudir a la cita del millor rock i el millor heavy metal. De fet, cada vegada n’arriben més de tots els racons d’Europa, Sud-amèrica i, fins i tot, de Nova Zelanda.

Comparteix

Icona de pantalla completa