Diari La Veu del País Valencià
La Marxa Solidària contra el càncer reuneix 1.300 participants a Castelló de la Ribera
Èxit total. Així es pot qualificar la Marxa Solidària per a lluitar contra el càncer que es va celebrar aquest cap de setmana a Castelló de la Ribera i que va congregar 1.300 participants. I és que, per a ser la primera vegada que es fa una convocatòria d’aquest tipus, la resposta dels castelloners va ser encomiamble.
L’alcalde, Òscar Noguera, ha mostrat la seua “gratitud a totes i tots els veïns que han demostrat que el nostre poble és solidari. Era molt emocionant veure la marea rosa de samarretes que invadí els carrers de Castelló. Estic molt satisfet de la resposta de la població. A més a més, s’han recaptat més de 6.000 euros per a ajudar a la investigació contra aquesta malaltia”.
Però, l’èxit no hauria estat possible sense la col·laboració de l’Associació Lluita Contra el Càncer, Centre multiesportiu ‘El Castellet’, Videca, DHL, Construccions Eliseo Pla i Delícies de Déus. L’alcalde ha destacat el gran treball d’El Castellet en la “perfecta” organització de l’esdeveniment.
El recorregut de la volta a peu tenia una distància total de 6km i el recorregut de la Marxa, 4.
Però, l’activitat solidària continuarà aquest diumenge amb la col·locació de meses petitòries aprofitant les comunions, amb el sopar del càncer o amb la representació teatral de les ames de casa. D’altra banda, l’Ajuntament ja pensa en l’organització de la cursa del 2018 amb l’increment d’activitats al voltant de l’esdeveniment que li done més rellevància.

Comparteix

Icona de pantalla completa