Diari La Veu del País Valencià
Cayo Lara: “La Marina Alta ha de fer com Madrid i mobilitzar-se per la sanitat”
RedactaVeu / Marina Alta.

El coordinador general d’IU, Cayo Lara, considera que “la Marina Alta ha de repetir l’exemple de Madrid de mobilització constant en la comarca perquè la majoria social està en contra de les retallades i la privatització de la sanitat. L’actual situació de reducció de llits, la no derivació de pacients a l’Hospital de la Pedrera, la falta de construcció de centres de salut i la falta de substitució de personal sanitari no pot esperar massa temps perquè la qualitat de l’assistència s’està ressentint”. “En les actuals circumstàncies d’emergència democràtica la protesta i la denúncia de les conseqüències de la privatització sanitària són armes poderoses per a aconseguir revertir el procés”.

Cayo Lara, després d’assistir a la inauguració de la Jornada d’anàlisi sobre sanitat organitzada per EUPV en les Corts Valencianes, ha reafirmat l’aposta d’IU per la supressió dels concerts sanitaris de la Marina Alta. “EUPV no descansarà fins que la desprivatització de la sanitat de la Marina Alta siga una realitat, ja que ha quedat demostrat que la privatització no ha millorat la qualitat assistencial”, ha afegit.

El dirigent d’esquerres recorda que “IU és l’única organització que afirma que derogarà la Llei 15/1997 de noves formes de gestió sanitària que és la causa de les actuals privatitzacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa