Diari La Veu del País Valencià
Morera demana entrevistar-se amb Montoro per a intentar millorar els PGE

El president de les Corts, Enric Morera, ha sol·licitat una reunió amb el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, per a traslladar-li els reiterats acords per unanimitat de la cambra sobre les inversions que haurien de contemplar els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a enguany, en matèria d’actuacions al País Valencià.

La sol·licitud de Morera respon a l’acord firmat en la reunió de diputats i senadors del passat 25 d’abril, en què recordaven les resolucions aprovades pel parlament valencià en octubre de 2015 i en febrer i abril de 2017, quan es va mostrar el rebuig de tots els grups als PGE.

Així mateix, Morera ha recordat que la resolució 918/IX, de 22 de febrer de 2017, reitera la necessitat de garantir unes inversions que compensen la insuficiència inversora de l’Estat quan ha reclamat un pla de xoc d’inversions per part del Ministeri de Foment.

En el marc d’aquesta reunió sol·licitada, Morera ha expressat que constatarà la voluntat o no per part del ministre Montoro de modificar la proposta de PGE, i si aquesta fóra afirmativa, el president de les Corts convocarà els síndics una vegada comprovada la postura del govern espanyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa