Diari La Veu del País Valencià
El DOGV publica les onze primeres sèries que es podran veure en À.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dimecres el llistat dels projectes de ficció que podrien ocupar la graella de la nova televisió valenciana. L’Alt Consell Consultiu de Radiodifusió és qui s’ha encarregat de baremar-los i seleccionar-los després de la consulta preliminar de mercat que es va fer l’any 2016.

A la consulta del mes de maig de 2016, s’hi van presentar 167 projectes de ficció, dels quals se n’han seleccionat deu en el format de comèdia de situació (sitcom) i un en el format de “serie multisuport” (crossmedia).

Classificació dels projectes

El DOGV recull les característiques de cadascun dels projectes que l’Alt Consell ha seleccionat. D’aquesta manera, segons el document, les puntuacions col·loquen al capdavant de les propostes “Noves històries medievals”, 13 capítols de 25 minuts de durada protagonitzats per Xavi Castillo i que pertanyen a la companyia Pot de Plom. A banda, però, d’aquesta sèrie, també trobem altres continguts, com “Destarifo”, d’Albena Teatre, que aplega 13 capítols de 50 minuts, o “Diumenge Paella”, de Beniwood, amb 13 capítols de 25 minuts.

Uns altres projectes són “De camí”, de Pasarela, amb 13 capítols de 30 minuts; “Dones!”, de La Pinza, 13 capítols de 30 minuts; “Fracasados por el mundo”, de Gonzalo Gurrea, que no contempla capítols però sí una durada del format de cinc minuts; “Ronda sud”, de Wicker films & Waterdrop film, 13 capítols de 30 minuts; “Les coses que es fan…”, de Les coses que… AIE, amb 13 capítols de mitja hora; “Acomboiats”, de Buenpaso films, de 13 capítols de 25 minuts, i tanca la selecció de sèries còmiques “Família Baina”, de Dacsa, amb 13 capítols de 25 minuts.

Per la seua banda, l’Alt Consell ha triat només un projecte en format multiesport o crossmedia, és a dir, un tipus de format que es pot emetre en diferents plataformes (televisió i internet, per exemple). “Truc al mar”, de Marben Media, amb 13 capítols de 25 minuts, ha sigut en aquest cas la seleccionada.

Comparteix

Icona de pantalla completa