Diari La Veu del País Valencià
RTVV paga 16 milions d’euros per deixar d’emetre la Fórmula 1
RedactaVeu / ACN / València

La quantitat pagada inclou 11 milions d’euros en concepte de drets d’emissió, més 1’5 milions d’euros d’interessos i 3 milions d’euros més de costos processals, segons el comitè d’empresa, qui considera “un escàndol” que es tanque RTVV “i que no s’hagen pres mesures contra els directius que han gestionat l’empresa de manera corrupta i han malbaratat els diners de tots els valencians”.

El comitè d’empresa de RTVV ha recordat que el vicepresident de la Generalitat Valenciana, José Ciscar, va plantejar en febrer de 2012 la decisió de suspendre l’emissió com una mesura d’estalvi per a les arques públiques. Els treballadors recorden que “les condicions perjudicials per a RTVV que havia signat l’exdirector Pedro García han acabat disparant els costos”.

La representació dels treballadors afegeix que en total RTVV ha pagat prop de 40 milions d’euros pels drets de la Fórmula 1, “molt més dels costos laborals de tota la plantilla per a 2014 plantejats per aquest comitè i que la Generalitat no va voler assumir”.

“Els diners de RTVV no se n’han anat pels costos laborals i xifres com aquestes ho demostren”, asseguren les mateixes fonts, per la qual cosa, afegeixen “això hauria de fer reconsiderar la decisió del tancament al president de la Generalitat, Alberto Fabra, i tornar a donar el servei de radiotelevisió pública a tots els valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa