Diari La Veu del País Valencià
EUPV denuncia la falta del metge en l’ambulatori de Beniarbeig
RedactaVeu / Beniarbeig.

Fins a finals del 2013, en l’ambulatori de Beniarbeig hi havia un metge tots els dies i amb horari estable, però quan va acabar el seu contracte no el van renovar.

Actualment les consultes són ateses provisionalment per la Dra. M.Teresa Enguix i una infermera, “ambdues excel·lents professionals, però ambdues compleixen també funcions a Ondara, guàrdies incloses”, han denunciat des d’EUPV.

Aquesta evident disminució de personal, provoca greus deficiències en les formes i en el temps de la prestació dels serveis imprescindibles. Com a conseqüència d’açò es pateixen contínues absències del personal sanitari en els horaris previstos per a l’atenció.

Com a prova, aquesta mateixa setmana, ja han deixat els pacients amb cita esperant en el carrer més de 2 hores, justificades per reunions “imprevistes” a Ondara, han denunciat les mateixes fonts.

“No culpem les professionals de torn, sinó la improvisació de les autoritats, que saben que hi ha pacients esperant al carrer i, ni tan sols avisen perquè el personal municipal òbriga el centre de salut perquè la gent no espere fora suportant les inclemències del temps”, han lamentat.

A més, els horaris d’atenció s’han reduït i les cites es donen amb uns terminis que en molts casos són insuportables i obliguen a recórrer a urgències.

Comparteix

Icona de pantalla completa