Diari La Veu del País Valencià
Un incendi forestal ja controlat crema unes poques hectàrees de la Serra Calderona

L’incendi forestal declarat aquest diumenge al terme municipal de Serra i que ha afectat el parc natural de la serra Calderona ha quedat controlat a les 16:16 hores, segons ha informat el centre d’Emergències de la Generalitat. L’incendi ha obligat al tancament, durant una hora aproximadament, del port de Sagunt per tal de facilitar el treball dels mitjans aeris.

Un mitjà aeri juntament amb altres dos –que s’han afegit posteriorment–, tres unitats de bombers forestals i una altra de València, amb dos autobombes, entre altres, han participat en l’extinció del foc, declarat cap a les 13:30h per causes fins ara desconegudes i del qual ha informat 112GVA a través del seu compte a Twitter pasades les 14 hores d’aquest diumenge.

El mateix servici ha informat que l’autoritat portuària de València ha ordenat a les 14:40h el tancament del Port de Sagunt per tal de facilitar les maniobres de presa d’aigua per part dels avions i helicòpters que han participat en les tasques d’extinció. A les 15:15h les instal·lacions portuàries han reobert la dàrsena, ja que el mitjans aeris s’han retirat perquè el foc estava controlat.

Comparteix

Icona de pantalla completa