Diari La Veu del País Valencià
Hosbec celebra l’enduriment de les sancions als apartaments turístics il·legals

L’enduriment de les sancions als apartaments turístics il·legals per part del Consell ha causat satisfacció en el sector turístic valencià. El president de la patronal hotelera Hosbec, Toni Mayor, ha destacat l’aposta “decidida” del govern valencià per a controlar l’economia submergida en el turisme.

“No tenim cap dubte que estem davant autèntiques activitats empresarials opaques per molt que es vulguen disfressar de col·laboratives”, ha indicat Mayor en referència a plataformes com ara Airbnb. Al seu parer, les llicències i els permisos exigits als apartaments turístics comercialitzats a través d’internet “no són pràctiques restrictives de la competència, sinó requisits mínims exigibles a qui es dedica a una activitat empresarial i professional”.

El president d’Hosbec ha qualificat d'”interessant” que l’avantprojecte de llei del turisme presentat aquest dilluns parle de l’hospitalitat. Per a Mayor és “fonamental” transmetre “la idea de l’amabilitat total des del principi de tota la piràmide que encaixa des d’aquesta norma.

Comparteix

Icona de pantalla completa