Diari La Veu del País Valencià
Naix Terraveu, l’espai participatiu digital del País Valencià

El passat 5 d’abril vam iniciar una nova etapa al grup Edicions La Veu del País Valencià amb la migració de www.laveupv.com a la nova capçalera www.diarilaveu.com. Així, vam fer realitat la demanda que tothom ens feia arribar de més periodisme, més tecnologia i més professionalitat.

L’aposta per significar diarilaveu.com com un diari generalista, de progrés i en valencià, esdevé alhora una oportunitat immillorable per classificar i organitzar els milers de continguts participatius que abans ens arribaven en una nova capçalera cívica i de participació; en un projecte nou, segregat i independent de diarilaveu.com.

Per això, posem a disposició dels nostres agermanats, col·laboradors, opinadors, bloguers, lectors, seguidors de xarxes, etc., el nou espai: terraveu.com, espai participatiu del País Valencià.

L’espai terraveu.com és comunicació i participació, és enllaçar i posar en xarxa la veu de la nostra gent, del nostres municipis i de les nostres comarques. Des de terraveu.com volem contribuir a la vertebració del País Valencià i al canvi social, objectius compartits amb diarilaveu.com i pilotaveu.com. Per participar en terraveu.com cal complir una sèrie de requisits.

Els continguts estan organitzats de forma intuïtiva i senzilla en tres grans contenidors: Informació, Opinió i Multimèdia que donaran sentit d’integració i territorialitat a la plataforma.

La línia editorial terraveu.com és equivalent als principis i valors del grup cooperatiu, Edicions La Veu del País Valencià S.COOP.V., és a dir, continguts en valencià elaborats pels socis i treballadors de la nostra terra.

Per últim, volem agrair públicament als qui heu fet possible aquest somni des del primer dia i continueu amb aquest renovat impuls: lectors, agermanats, seguidors de xarxes, amics, columnistes, opinadors, anunciants, finançadors, clients, proveïdors, socis i l’equip de professionals.

Tots som VEU. Salutacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa