Diari La Veu del País Valencià
El concurs de curtmetratges del Festival Antonio Ferrandis rep més de 75 treballs en set dies

El Festival Antonio Ferrandis de Paterna (Horta Oest) ha rebut en tan sols deu dies, des que obrira el termini del seu concurs de curtmetratges, més de 75 treballs que optaran als 1.500 euros del primer premi.

El certamen, que s’inclou dins de les activitats programades per a l’edició d’enguany, es divideix en dues categories, una orientada al gènere de ficció i de temàtica lliure i una segona que premiarà els joves realitzadors menors de 25 anys i residents al País Valencià.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Paterna, Paqui Periche, ha subratllat l'”èxit” de la convocatòria i ha recordat que “es tracta de la primera vegada que es durà a terme un concurs de curtmetratges en el marc del festival. Confiem que la participació seguisca augmentant en els pròxims dies” .

El termini de presentació dels treballs, que va començar el passat 5 de maig, estarà obert fins al 15 de juny i hauran de lliurar-se personalment al Gran Teatre Antonio Ferrandis, situat al número 4 del carrer Exèrcit Espanyol de Paterna, o través de la plataforma digital MOVIBETA.

Els participants hauran d’acompanyar la còpia del seu treball amb una fotocòpia del DNI i el formulari d’inscripció degudament emplenat, que trobaran al web oficial del festival, www.festivalantonioferrandis.es.

D’altra banda, continuant amb el programa d’activitats del Festival, ahir va tenir lloc la preestrena de la pel·lícula No sé dir adéu, que va comptar amb la presència del seu director, Lino Escalera, i l’actriu principal, Nathalie Poza.

Guardonada amb 4 ‘Biznagas de Plata’ a l’últim Festival de Màlaga (Premi Especial del Jurat, millor guió, millor actriu i millor actor de repartiment), el film explica la història de Carla, una dona que un dia rep una trucada de la seua germana (Lola Dueñas) en què li diu que el seu pare (Juan Diego), amb el qual fa temps que no es parla, està malalt. Aqueix mateix dia, Carla agafa un vol a Almeria, a la casa de la seua infantesa. Allí, els metges li donen al seu pare pocs mesos de vida. Ella es nega a acceptar-ho i, contra l’opinió de tots, decideix portar-lo a Barcelona per a tractar-lo.

Tots dos emprenen un viatge per a escapar d’una realitat que cap d’ells s’atreveix a afrontar. I serà en aqueixa fugida on s’acabaran trobant, on finalment es podran dir adéu.

Comparteix

Icona de pantalla completa