Silvia Pérez Cruz, un dels plats forts de Sagunt a Escena

La XXXIV edició se celebrarà entre el 19 de juliol i el 3 de setembre
17 maig 2017 01:00h

La 34a edició del Festival Sagunt a Escena se celebrarà enguany entre el 19 de juliol i el 3 de setembre i, encara que el programa definitiu no està tancat, des de la direcció artística del Festival confirmen que un dels plats forts serà el concert Vestida de nit, de Silvia Pérez Cruz.

Així mateix, i entre altres espectacles de dansa, el festival presentarà la companyia xinesa Tao Dance Theatre en una de les dues úniques actuacions que realitzarà enguany a Espanya, així com el nou espectacle, FIesta, del reconegut Israel Galván, referent del ball flamenc actual.

Pel que fa a les representacions teatrals, els "herois i antiherois", lema entorn del qual gira la present edició del Festival, apareixeran en els muntatges de Les Troianes, de Carmen Portaceli –amb Aitana Sánchez Gijón i Ernesto Alterio, entre altres intèrprets–, i en Calígula, dirigit per Mario Gas, espectacles ambdós que visitaran el Teatre Romà a l'agost.

A més, l'Off-Romà, part fonamental del Festival, inclourà, com ja va fer en l'edició anterior, distints espais urbans que permetran acollir una vintena d'espectacles de música, teatre i dansa. 

next