Escola Valenciana activa la venda d’entrades on-line del Concert de Falles

La Gira d’Escola Valenciana 2014 s’inaugura amb el Concert de Falles que, com en les cinc edicions anteriors, se celebrarà el 17 de març a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot
31 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / València

El Concert de Falles, que organitzen Escola Valenciana i Reviscola, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, així com del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i la Delegació d’Estudiants d’aquesta universitat que donen suport al Concert de Falles des dels inicis. “Aquestes institucions han mostrat un any més el seu lligam amb la promoció de la música en valencià, sempre estan al nostre costat per a dur endavant una activitat cultural i d’oci en llengua pròpia, dirigida als joves, com és el Concert de Falles. Gràcies a la seua implicació hem aconseguit consolidar i popularitzar aquest concert”, ha declarat Voro Golfe, coordinador de La Gira d’Escola Valenciana.

Enguany el concert compta també amb la col·laboració de les Falles Populars i Combatives, que inclouran l’anunci del Concert de Falles al seu llibret i en faran difusió a les xarxes socials. “Aquesta col·laboració és també molt important perquè des d’Escola Valenciana considerem que el moviment FaPoCo ha estés, dignificat i popularitzat una altra manera de viure les Falles, amb un programa divers i unes activitats fetes en valencià”, ha explicat Voro Golfe.

Des de l’organització es destaca també la gran aportació que suposa tenir en cada edició un ampli equip de voluntaris. En aquest sentit Reviscola, una de les 29 entitats que conformen Escola Valenciana ha estat capaç de crear una xarxa de joves que realitzen diverses tasques durant el concert per assegurar el bon funcionament de l’activitat: “Convidem tothom a gaudir del Concert de Falles, entre altres coses, per donar suport a aquest gran projecte que és Escola Valenciana i la seua lluita pels nostres drets lingüístics i la normalització del valencià. Enguany però, des de Reviscola volem recordar que els joves, que som els primers a organitzar i gaudir una festa com aquest concert, també hem de ser els primers en comprometre’ns i implicar-nos en els moviments socials de base que lluiten per a dignificar el nostre país. La festa està als escenaris però la vertadera lluita esta al carrer.", ha assegurat Miquel Àngel Pans, president d’aquesta entitat de joves.

Els grups del cartell parlen sobre el Concert de Falles 2014

Aspencat: “El Concert de Falles serà la primera posada de llarg al País Valencià del nou directe que estem preparant aquest hivern”.En el nou directe podrem veure major presència de greus i sintetitzadors per elevar a la màxima potència les cançons. Un directe carregat d’energia i dinamisme arrodonit amb alguna sorpresa en forma de col·laboració que estem preparant. A més, Falles a Burjassot és un plaça que ens agrada moltíssim i que ja s'ha convertit en un referent per a tots els seguidors de la música en valencià per escalfar motors de cara als concerts de primavera i estiu!”.

Pirat’s Sound Sistema: “És la primera vegada que xafem l’escenari de Falles, hem participat en altres concerts de La Gira i l’ambient es immillorable. Creiem que es molt important la feina que fa Escola Valenciana al País Valencià i per això sempre que ens fan propostes tenim una predisposició especial per treballar plegats. Totes les visites de Pirat's al País Valencià sempre han estat més que agraïdes amb una rebuda plena de somriures, balls i complicitats creant un bonic vincle molt especial entre la Pirata i el PV. Enfocarem el nostre concert com sempre, amb molta música jamaicana cantada en català, sense pèls a la llengua i sense vergonyes per fer remenar tothom que s'hi vulgui apropar. Ens veiem aviat família!”

Pellikana: “És tot un luxe que s’haja pensat amb nosaltres per a  participar al  Concert de Falles, un concert consolidat que atrau a molt de públic. Sens dubte  és una gran  oportunitat per fer arribar la nostra música a més gent, que ens ha fet començar l’any amb molta energia i amb moltes ganes d’exprimir aquest 2014.  El concert, l’ocasió ho requereix, serà especial. Estrenarem baixista, una nova cançó i alguna que altra sorpresa més. Serà un concert molt enèrgic, divertit i fester que esperem poder compartir amb tots vosaltres”.

El Trineu Tanoka: "Per a nosaltres és molt important aquest concert, ja que hem estat rodant amb una gira de presentació, però encara no havíem trobat lloc a prop de València per a presentar el disc. Presentarem Microones, el nostre segon treball, un disc mes roquer que l'anterior. I per al directe hem preparat una bona descàrrega amb el millor dels dos discos, un bon tast del que és, en essència, El Trineu Tanoka, ganes de passar-ho be tant dalt com baix de l’escenari, indi rock fet per a ballar, per a gaudir del moment”.

Informació detallada sobre les entrades i l’horari del Concert de Falles 2014

L’entrada anticipada costa 9 euros i la venda en taquilla es farà a 13 euros. Als Amics i Amigues d’Escola Valenciana, així com als estudiants de la Universitat de València que presenten el carnet en taquilla se’ls mantindrà el preu de 9 euros.
 

No obstant l’organització recomana comprar les entrades anticipades, que estaran disponibles en la botiga on-line d’Escola Valenciana fins el 14 de març i en els punts de venda oficials fins el 15 de març, ja que l’aforament és limitat.

Ja s’han posat a la venda les primeres entrades anticipades mitjançant la botiga on-line d’Escola Valenciana: www.escolavalenciana.org/falles. Pròximament l’entitat anunciarà els punts de venda físics d’entrades anticipades.

L’obertura de portes serà a les 20 hores i el concert arrancarà a les 21 hores amb l’actuació de El Trineu Tanoka.   

next