Diari La Veu del País Valencià
Miquel Domínguez rebenta la investigació de Fira València: “Aquesta comissió és una fal·làcia”

L’exregidor de l’Ajuntament de València i ara diputat a les Corts Valencianes, Miquel Dominguez, ha qualificat de “fal·làcia” i “paperot” la comissió parlamentària que investiga la gestió de Fira València, que va deixar un deute de 1.000 milions d’euros.

Domínguez, que va deixar el grup del PP i continua com a diputat no adscrit per la seua presumpta implicació al cas Taula, ha deixat clar, des del primer moment, que considera “un paperot” que l’hagen fet comparéixer “per uns fets de fa 18 anys”, quan ell era el regidor responsable de la fira durant el mandat de Rita Barberà.

La compareixença ha estat plena d’interrupcions, on Domínguez ha posat en dubte la seriositat de la comissió i s’ha enfrontat en un to agressiu amb la presidenta i els representants de Compromís i Podem. “Em té igual. És una falta de respecte que m’hagen citat. Que facen el paperot de fer passar 60 persones per ací. Estic responent tot, el que passa és que no li agrada el que dic”, ha declarat Domínguez.

El representant de PP, Fernando Pastor, ha donat suport als arguments de Domínguez, ha posat en dubte les regles de la comissió i s’ha acarat amb la presidenta, que ha hagut d’interrompre’l en diverses ocasions.

Tot i no voler respondre les preguntes sobre la gestió de Fira València, l’exregidor Dominguez s’ha quedat amb ganes de llegir “el paperot final” i ha demanat que constara en acta que no ha pogut dir coses “que volia dir”.

Comparteix

Icona de pantalla completa