Els exàmens de les 29 borses de treball de la Generalitat seran l'1 de juliol

La prova selectiva per als 17.000 aspirants es realitzarà als campus de la UV, la UA i la UJI

Els exàmens per a la constitució de 29 borses lliures d'ocupació temporal dels grups A1 i A2 de la Generalitat se celebraran el pròxim 1 de juliol, als campus de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló.

Tant els horaris concrets dels exàmens com els torns en què cada aspirant realitzarà les proves es faran públics abans del pròxim 10 de juny, una vegada esmenades les al·legacions presentades per a la llista definitiva d'admesos, que es publicarà abans d'acabar el mes de maig.

La xifra provisional de persones admeses és de 17.709 entre les demarcacions d'Alacant, Castelló i València. Els horaris concrets dels exàmens i els torns es faran públics abans del pròxim 10 de juny

La prova selectiva consistirà a contestar per escrit un qüestionari de 40 preguntes per al subgrup A1 i de 30 preguntes per al subgrup A2, amb quatre respostes alternatives, de les quals solament una serà la correcta. En el temari s'inclouen la Constitució Espanyola; l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana; la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú; la Llei 40/2015, de Règim Jurídic del Sector Públic; la Llei 10/2010, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana; la Llei 5/1983, del Consell, i la Llei 9/2003, de 2 d'abril, de la Generalitat, per a la Igualtat de Dones i Homes.

Segons fonts de la Conselleria de Justícia, aquesta convocatòria té com a objectiu últim dignificar els servicis públics de l'Administració valenciana, "que ha sigut quasi desmantellada en els últims anys". Per a la consellera Gabriela Bravo, el procés es farà amb les màximes garanties de transparència i eficàcia "perquè els valencians tornen a tindre, com més prompte millor, l'Administració que mereixen".

En cas que la xifra d'aprovats siga molt superior a l'estimació de vacants que es preveja cobrir, la Comissió de Seguiment d'Ocupació temporal podrà acordar el barem d'aquelles persones que superen una determinada puntuació mínima en la prova selectiva. Quan les necessitats del servici ho requerisquen, es podrà arribar a un acord per a baremar la resta de participants.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat